Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

mexic2Turismul - Principalele atractii turistice:Statele Unite Mexicane sunt alcătuite din 31 de state (estados) şi un district federal, fiecare dintre ele având constituţia şi legislativul propriu. În districtul federal se află capitala Mexicului, Ciudad de Mexico, cel mai mare oraş, cu peste 19 milioane de locuitori. Alte oraşe cu peste un milion de locuitori sunt Guadalajara, Monterrey, Toluca, Puebla, Tijuana, Ciudad Juárez, León şi Torreón.
Mexic are o cultură foarte veche, de peste 3000 de ani, dintre civilizaţiile vechi ale căror vestigii au fost descoperite pe teritoriul statului cele mai importante fiind cea aztecă şi civilizaţia maya. Mărturii ale civilizaţiei mayase sunt complexele de la Palenque (Palat construit în mijlocul oraşului, Templul Soarelui de la Chan-Bahlum), Tikal, Tulum, Copan şi Uxmal (Piramida Magicianului).

citeste mai mult

Lambi

 lambiLocatie:  situat in Kos, la o distanta de 24 km fata de aeroport si la 5 km de centrul orasului Kos, la 50m VIS A VIS  de plaja. Facilitati hotel:  96 camere din care 54 camere standard, 25 junior suites, 10 maisonettes si 7 diamond suites, 1 restaurant principal, 1 restaurant a-la-carte cu specific italienesc, cafenea, lobby bar, piscina exterioara si interioara, piscina pentru copii, sala